Elkészítése: a vöröshagymát megpucolom felkarikázom és a zsiradékban megdinsztelem, majd ráöntöm a lecsót és befűszerezem . A fokhagymát is hozzá teszem felöntöm kevés vízzel. Ha kész üveges lecsóból készül nem kell sokáig főzni, hozzá teszem a felkarikázott virslit és készre főzöm. A rizst ha szaftosabb feltét van hozzá akkor simán mint a tésztákat úgy főzöm meg.
Jó étvágyat!
6 megjegyzés:
Ne fájdítsd a szívem!! Úgy imádom a lecsót, az egyik kedvencem!!
Lecsó, de jó lenne most:)
Maria:Nagyon finom és több féle módon lehet variálni!
Kati: Egy szavadba kerül és máris küldök!
Nyámi, ezt szeressem. Mondjuk mi általában karajjal csináljuk, de egyszer virslivel is meg kell kóstolnom :)
Panna: Karajjal is finom az biztos, de így is !
Megjegyzés küldése