🍎
Elkészítése: Az almákat megmosom, kettévágom magházukat kivájom, majd a citromlével azonnal meglocsolom. A megtisztított mazsolát és a diót összekeverem. A mazsolás diót a kivájt almákba töltöm. Mézzel meglocsolom, majd előmelegített forró sütőben addig sütöm, amíg az almák tetete szép sárgásbarnára nem sül, és egy kicsit össze nem roskad. Forrón még egy kevés mézet rácsorgatok , és rögtön tálalom. 😋
Jó étvágyat!
11 megjegyzés:
Ez nagyon finom. Biztosra tudom. :)
Nagyon jó, akárcsak a déli sülthús krumplipürével!
Elkényeztetsz bennünket.Ennyi finomság egy nap.Ez a sült alma fincsi !Éppen ezen agyaltam ma .
sedith: Örülök hogy igazolod hogy finom!
Maria: Köszi!
Finom:) Képzeld el, pont mézes almaszeleteket sütöttem, de serpenyőben és vanília fagyival tálaltam. Egyben is finom lehet.
trollanyu: Köszi! Finom lehet ahogy csináltad fagyival különösen. Gondolkodtam hogy pici fahéjat szórhattam volna még rá!
Régen volt már sült alma, pedig szeretjük. Köszönöm, hogy eszembe juttattad!
De kis gusztácskák! :)
nyanyus: Megérdemlitek a kényeztetést, látod adtam ötletet!
Dulmina: Látod milyen jó hogy erre jártál?:-)
tejszínhab: Köszi!
Mi is nagyon szeretjük a sült almát! Igaz csak úgy natúrba sütöttem eddig.....de most kipróbálom a Te variációdat!
Nagymamis: Próbáld ki nagyon finom!
Megjegyzés küldése