Elkészítése: A zsiradékot megforrósítom a kockákra vágott vöröshagymát kissé megpirítom benne, teszek rá pirospaprikát, őrölt borsot ráöntöm a zöldbabot megsózom felöntöm kevés vízzel. Mikor már a bab kezd puhulni a tejfölbe 1 evőkanál lisztet elkeverek és ezzel habarom be a babot kevés morzsolt kaprot és csípős paprikát is teszek bele és készre főzöm.
Tükörtojást és sült kolbászt csináltam most hozzá!
Jó étvágyat!
12 megjegyzés:
Klasszikus házias és finom étel, s nem drága.
Olyan jól néz ki,hogy megkívántam, pedig nem szeretem a zöldbabot.
Hobbychef: Köszi!
judit60: Köszi!
A te főzléked is nagyon guszta!
Katalin: Köszönöm!
Nagyon guszta,látszik hogy finom!
Én fokhagymásan tejfölösen szoktam főzni, de így is biztosan nagyon finom. Már napok óta motoszkál a fejemben, hogy zöldbabfőzeléket kellene főzni, most megadtad az utolsó lökést. Nagyon szeretjük (talán Legkisebbikem nem annyira, de azért Ő is megeszi), valamelyik nap ez lesz ebédre annyira guszta a Tied!
Jámborné Budai Mónika: Köszi!
Maria: Fini lehet úgy is fokhagymásan. Köszi!
Fincsi főzelék, de megenném :)
Panna:Az bizony, legközelebb gondolok rád!:)
Elkeszitettem nagyon finom lett :)
tüncike üdvözöllek! Örülök hogy ízlett, váljon egészségedre!
Megjegyzés küldése