🍄
Elkészítése: a gombát megpucoltam és felszeleteltem/ nem kell apróra/. Az olajat megforrósítottam és bele tettem a felkockázott vöröshagymát kicsit pároltam majd levettem a tűzhelyről és pirospaprikát szórtam rá pici vizet öntöttem alá majd vissza tettem a lángra és hozzá adtam a gombát , borsot, sót, az apróra felvágott petrezselymet, és a fokhagymát. Lefedve pároltam a gombát . Ezután a joghurtot egy kis tálba öntöttem amibe tettem a kanál lisztet és a vizet is ezt jól kikevertem és ráöntöttem a gombára , mk cukrot tettem még hozzá majd készre főztem ! 😋
Jó étvágyat!
12 megjegyzés:
Ha gomba, akkor mindenképp jöhet! Milyen egyszerű és csodás, laktató étel.
Finom, finom!:)
Nagyon jó ötletet adtál, köszönöm szépen!
Az a kis gomba csodát tesz a tésztával, szeretem és van a mélyhűtőben még egy adagocska, pont elég lesz!
Emi: Köszi! Valóban nagyon finom.
sedith: Köszi:
Verus: Örülök ha tudok ötletet adni!
Vicuska: Akkor finom ebédetek lesz!
Egy klassz ötlet a páromnak, ki fogom próbálni!
A gomba az egyik kedvenc ételem. Minden formában. Joghurtosan még nem készítettem, de ami késik...
Nagyon szeretem a gombás ételeket, na meg a tésztát sem vetem meg, így én is kifogom próbálni. Guszta!!
Ez a joghurtos változat mekkora ötlet, gratulálok!
Lilla: Köszi! Remélem sikert aratsz vele?
Maria:Egyszer majd kipróbálod ezzel is, én is nagyon szeretem a gombát!
Gizi:Sokunknak egyforma az ízlése úgy látom!Köszi!
Márti: Köszi!
Egy ideje már én is gombás ételt készítek fejben, csak még gyakorlatba nem jutottam el odáig :(
Panna:Nem egy bonyolúlt valami próbáld ki ha szereted!
Megjegyzés küldése