Elkészítése: A burgonyát enyhén sós vízben megfőztem. Lereszeltem és hozzáadtam a tojást a finomra vágott petrezselymet , apróra vágott kicsit megpirított hagymát és a lisztet majd jól összegyúrtam. A tésztát hengerré formáltam majd ebből vágtam le darabkákat amit forró olajban mindkét oldalát pirosra sütöttem. A tejfölhöz tettem a zúzott fokhagymát , borsot ,vágott petrezselymet és ezzel kentem meg a lepényeket majd a reszelt sajtot szórtam rá.
Jó étvágyat!
13 megjegyzés:
Magyon finom! Most rögtön megenném, még így ebéd után is:)
Mondtam már, hogy imádom a tányérjaidat? :D
Hmm... nagyon jól nézz ki:))
jó forró teával vacsorára isteni
Ide vele most azonnal,a paradicsommal együtt...:)
Nagyon jól néz ki, megenném vacsira.:)
Így vacsora előtt nekem most kínzás...:) Annyira guszta!
Emi: Még van küldjek?:-)
Panna: Egy párszór már igen!
Jámborné Budai Mónika: Köszi!
Málna konyhája : Az biztos hogy finom úgy!
Csiperke: Mi marad nekem akkor?
Csupa Csoki: Köszi! Azt elhiszem hogy meg is ennéd!:-)
Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű! Nyami... :))
Nagyon finomat főztél ismét, és olyan gyönyörűen tálaltad is!:))
Gyönyörűen tálaltad, még így reggeli után is elfogadnám :)
Milyen finom és egyszerű! Emlékeztetnek a receptjeid anyósom főztjére. Ő tud ilyen takarékosan finomakat alkotni, mint Te!
Szabina: Köszi!
RaMary:Köszönöm!
Katalin:Köszi én meg szívesen adnék !
gionetta:Köszi! Remélem anyósodat szereted?:-))
Megjegyzés küldése