Hozzávalók: 3 db csirkecomb, 4 db csirkemáj, 1 nagy fej vöröshagyma, őrölt bors, majoránna, grillfűszerkeverék, olaj.
Elkészítése: a csirkecombokat megtisztítottam majd kettévágtam a májat feldaraboltam tálba pakoltam alaposan megöntöztem olajjal és megszórtam fűszer keverékkel, borssal és majoránnával majd hűtőbe tettem kb. 1 órára. A tepsit amiben sütöttem megolajoztam és a húst és májat ebbe pakoltam bele amire rászórtam a megtisztított és felkarikázott vöröshagymát . Fóliát tettem rá és előmelegített sütőben 220 fokon először 30' sütöttem, majd levettem a fóliát és még 20'. Hozzá rizibizit készítettem.
(Ezt a receptet egy napi lapban találtam . Nem bántam meg hogy kipróbáltam ,mert nagyon finom !)
Jó étvágyat!
7 megjegyzés:
Nagyon finom!!! Én is szeretem a csirkehúst és a májat együtt megsütni. Most szívesen megkóstolnám. A rizi-bizi nálunk is nagy kedvenc, az uborkasalátát pedig csak tejfölösen tudom megenni, különben beteg vagyok tőle.
Nagyon finom lehetett:) Én is próbáltam már ki napilapokból recepteket, és legtöbbje sikerült is.
Lopom a recit, ha megengeded, mert nagyon jól néz ki, és finomnak tünik! No és Te is azt írtad, hogy finom!Köszi!!!
Máááj! Yammy! Jövök hozzád ebédelni!!!
Gizi: Nagyon ízletes volt így együtt! Szegény édesanyám volt így hogy az uborka bántotta az epéjét ha csak simán ette! Én így is de tejfölösen is nagyon szeretem.
Kati: Finom volt nagyon! Úgy vagyok ha szemre jól néz ki és nem túl bonyolult akkor kipróbálom, általában még eddig / hogy lekopogjan/ nem csalódtam az ilyen receptekben.
RaMary:Köszi! Nagyon finom majd meglátod amikor kipróbálod!
Juci: Melyik vonattal jössz, megyek eléd jó?:-))
Most kezdek barátkozni a májjal, tuti finom ebben a formában :)
Panna: Nagyon finom így együtt!
Megjegyzés küldése