💢
Elkészítése: Az almát megpucoltam feldaraboltam apró kockára és edénybe tettem majd felöntöttem kb. 1 liter vízzel. Pici sót tettem bele , darabka citromhéjat a cukrot és fahéjjal ízesítettem.Mikor kezd az alma puhulni meglehet kóstolni és utólag akár cukorral akár kevés citromlével lehet ízesíteni. A tejfölben elkevertem a lisztet és ezzel habartam be. Nagyon szeretem a fahéj ízét így még a kiszedett levesemre is szórtam picit belőle. Imádom akár melegen akár langyosan de hidegen is nagyon finom.
Jó étvágyat !
6 megjegyzés:
De régen csináltam! Köszi, hogy eszembe jutattad!:-)
És én is imádom a fahéjat.:-)
Anyukám ugyanígy készíti:) Finom nagyon!
Így fűszeresen szoktam én is, nagyon fincsi! Pudinggal sűrűsítem egy picit, de ki kell próbáljam tejfölösen is:-)
Én is a napokban készülök főzni... nagyon szeretem. :P
Egy héten egyszer biztos terítékre kerül,annyira szeretjük,különbség csak annyi, hogy én még főzök bele egy kevés borsikafüvet is.
Anikó: Örülök hogy adtam egy tippet!
Kovács Janka: Köszi!
HajniZoli: Biztos finom pudinggal is még úgy nem próbáltam!
Gabriella: Akkor egészségetekre!
Márti:Biztos finom borsikafűvel is bár még ennek a fűszernek az ízét nem ismerem./Gondolom a borshoz hasonlít csak gyengébb?/
Megjegyzés küldése