2013. július 26., péntek

Kapros- uborkás mártogatós fűszeres grissinivel

Jó pár évvel ezelőttről ismerem ennek az öntetnek az ízét amit nagyon szerettem. Mostanában egyre gyakrabban látom a TV-ben reklámozni. Gondoltam egy szolidabb kivitelben megpróbálom  elkészíteni !
                                                                         

Hozzávalók:  1 dl majonéz,1,5  dl tejföl, 2-3 ek. mustár, kevés őrölt bors, 2 mk. morzsolt kapor, 2 db csemege uborka.
Elkészítése:  Az uborkát kis apró darabokra felkockáztam. A majonézt a tejföllel és a többi hozzávalóval elkevertem majd az uborkát beleforgattam. Hűtőbe tettem  hogy az ízek jól érjenek össze.
Grissini már blogomban szerepel most is ezt a receptet használtam azzal a különbséggel hogy most a tésztába tettem 1 tk. fűszert/oregánó, bazsalikom és kakukkfű keverékéből/. 

Jó étvágyat kívánok!

9 megjegyzés:

judit60 írta...

Nagyon szeretem az ilyen mártogatósokat, főleg ha kapor is szerepel benne.

Hankka írta...

Fincsi, a mártogatós és a grissini is! :) Jó kis uzsonnára való finomság! :)

Horváth Emerencia írta...

Nagyon vidám lett az oldalad, tetszik.
Ki fogjuk próbálni a receptet:)

Kati írta...

Tetszik ez a mártogatós:)

Nea írta...

Nincs is jobb a nagy hőségben egy jól behűtött mártogatósnál. A grissini jó ötlet hozzá.

Erika írta...

Jók ezek a mártogatósak. Jól hűsítenek a nagy melegben.

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Húúúú de finomnak hangzik :)))

HajniZoli írta...

Finom mártogatós, tökéletes a grissinivel!

Éva írta...

judit60 szerintem biztos ízlene!
Hankka nagyon jó volt így együtt, bár biztos valami husihoz is finom lett volna!
Horváth Emerencia köszi, remélem fog ízleni nektek is!
Kati köszi.
Nea valóban finom volt nem is kívántam nehezebb ételt .
Eri ka nem nehezedik el a gyomor mert eléggé könnyü kaja!
EWA mert finom is volt próbáld ki!
HajniZoli köszi!