2014. április 27., vasárnap

Fűszeres sülthal

                                                                           

Hozzávalók:  2 db Pangazius halszelet, 3-4 ek. liszt, halhoz való  házilag összeállított fűszerkeverék, olaj a sütéshez.
Elkészítése: Fagyasztott halat szobahőmérsékleten  mikor felengedett  kétfelé vágtam majd a liszttel összekevert fűszerkeverékben megforgattam és bő forró olajban kisütöttem.  Halat általában csak szósszal szeretjük így én mézes-csípős szósszal  férjuram pedig  majonézzel ette!
Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

Csigabige írta...

Fincsi lehet! Szeretem a halat minden formában :)

Hankka írta...

Finom a fűszeres bundában, párolt rizzsel és tartárral szeretem! :) Szép a tányérod! :)

Elisabeth írta...

Tudom hogy sokan félnek a sült olajban a finom hal, sertés, és csirke hust, de én nagyon szeretem a rántott, vagy a bundában sült halat, és husokat. Guszta, és finom!

Éva írta...

Csigabige én is szeretem sőt még többször is szeretném, csak kicsit lehetne olcsóbb!
Hankka sima paprikás lisztben is finom de valahogy így fűszeresen talán még ízletesebb. Köszi!
Elisabeth annyira nem szívja fel az olajat és annyira ritkán készítem hogy talán ez nem okoz semmi bajt. Köszi!