Hozzávalók: 2 db Pangazius halszelet, 3-4 ek. liszt, halhoz való házilag összeállított fűszerkeverék, olaj a sütéshez.
Elkészítése: Fagyasztott halat szobahőmérsékleten mikor felengedett kétfelé vágtam majd a liszttel összekevert fűszerkeverékben megforgattam és bő forró olajban kisütöttem. Halat általában csak szósszal szeretjük így én mézes-csípős szósszal férjuram pedig majonézzel ette!
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
Fincsi lehet! Szeretem a halat minden formában :)
Finom a fűszeres bundában, párolt rizzsel és tartárral szeretem! :) Szép a tányérod! :)
Tudom hogy sokan félnek a sült olajban a finom hal, sertés, és csirke hust, de én nagyon szeretem a rántott, vagy a bundában sült halat, és husokat. Guszta, és finom!
Csigabige én is szeretem sőt még többször is szeretném, csak kicsit lehetne olcsóbb!
Hankka sima paprikás lisztben is finom de valahogy így fűszeresen talán még ízletesebb. Köszi!
Elisabeth annyira nem szívja fel az olajat és annyira ritkán készítem hogy talán ez nem okoz semmi bajt. Köszi!
Megjegyzés küldése