2015. augusztus 6., csütörtök

Ajváros spagetti

                                                                          
Hozzávalók:
3 evőkanál  csípős ajvár
kevés olaj
tészta 
sajt
*
Elkészítése: Olajat megforrósítottam  az ajvárt rákanalaztam átforgattam vele. A tésztát a szokásos módon kifőztem és átmelegített szószra tettem  összekevertem . Tálalásnál sajtot szórtam rá.
Ui: Nem olyan régen készítettem próbaként ezt az állítólag húshoz használt  szószt /ajvár/ amiből egy egészen kis üveggel félretettem . Most mivel hús nélküli  tésztát szerettem volna enni  úgy döntöttem kipróbálom. Elmondanám hogy nagyon finom ízletes tésztát sikerült  készítenem vele, csípős is fokhagymás is mi kell még?:-))  Veszélybe a többi eltett üveg is!!
Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

Bridge írta...

Az ötlet jó nagyon, hiszen kenyérrel is finom, akkor miért ne lehetne tésztával.

Katalin írta...

Könnyű, finom tészta lehet!

Vicuska írta...

Egyszerű és nagyszerű!

Éva írta...

Bridge örülök hogy tetszik!
Katalin köszi!
Vicuska köszi!