Hozzávalók:
3 evőkanál csípős ajvár
kevés olaj
tészta
sajt
*
Elkészítése: Olajat megforrósítottam az ajvárt rákanalaztam átforgattam vele. A tésztát a szokásos módon kifőztem és átmelegített szószra tettem összekevertem . Tálalásnál sajtot szórtam rá.
Ui: Nem olyan régen készítettem próbaként ezt az állítólag húshoz használt szószt /ajvár/ amiből egy egészen kis üveggel félretettem . Most mivel hús nélküli tésztát szerettem volna enni úgy döntöttem kipróbálom. Elmondanám hogy nagyon finom ízletes tésztát sikerült készítenem vele, csípős is fokhagymás is mi kell még?:-)) Veszélybe a többi eltett üveg is!!
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
Az ötlet jó nagyon, hiszen kenyérrel is finom, akkor miért ne lehetne tésztával.
Könnyű, finom tészta lehet!
Egyszerű és nagyszerű!
Bridge örülök hogy tetszik!
Katalin köszi!
Vicuska köszi!
Megjegyzés küldése