Hozzávalók:
7-8 db babapiskóta
2 dl tejföl
1,5 evőkanál cukor
1 tk vaníliás cukor
2 dl tejszín
1/2 citrom reszelt héja+1 tk.leve
gyümölcs tetszés szerint/2 nektarin+meggy
🍋
Elkészítése: A tejfölbe tettem a citromlevét és reszelt héját kétféle cukrot és jól elkevertem. A tejszínt kemény habnak felvertem és összekevertem a tejfölös résszel. Nektarint megpucoltam feldaraboltam. Tálnak az aljára tettem a krémből arra pakoltam a babapiskótát és tetejére a gyümölcsöt raktam. A maradék krémmel borítottam be. A tetejére pár szem meggyet és csoki forgácsot tettem majd ment a hűtőbe! Nagyon finom érdemes más gyümölccsel is elkészíteni!
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Hát ez megint❤️❤️❤️❤️
Köszönöm a receptet!
Fincsi, szeretjük mi is nagyon. :-)
Kipróbáltam málnával és eperrel, mert ez volt a kertben. Nagyon finom lett!! Háztartási kekszből szoktam hasonlót készíteni. :))
Hú, de jó lehet! Igazi nyári nasi! Mennyit kell állnia, hogy a piskóta megpuhuljon?
Emőke egészségetekre!
teller-cake akkor nem is részletezem hogy mennyire finom:)
sucika ha nekem olyan kertem lenne mint neked, biztos én is abból csináltam volna mert imádom a málnát és epret is a sok másfajta gyümölcs mellett:-)) Egészségetekre!
Tiffanylda nagyon finom , nálam egy éjszakát állt a hűtőben! Szerintem ha délelőtt megcsinálod estére biztos megpuhul a piskóta!
Megjegyzés küldése