Az elkészítés meggynél baracklekvárnál a hagyományos módon Dzsemfix v. Haas segédletével kevés citromlé és cukor hozzáadásával készült. A többi tervezett egyéb finomságokat belinkeltem fotók majd jönnek:-))/Paradicsomos szószoknál ebben az évben egyik esetben sem húztam le a paradicsom héját!/
Eddig készültből mutatóba :
sárgabaracklekvár
*
szilvalekvár /hagyományosan/
*
*
Mazsolás szilvalekvár
*
lecsó /hagyományosan/
*
*
*
szilvalekvár /hagyományosan/
*
*
Mazsolás szilvalekvár
*
lecsó /hagyományosan/
*
*
egyszerű paradicsomszósz kétféle ízesítéssel
*
Ketchup
*
paradicsomos tésztaszósz
*
fahéjas almadzsem
*
Téli napokra !!
*
Ketchup
*
paradicsomos tésztaszósz
*
fahéjas almadzsem
*
Téli napokra !!
2 megjegyzés:
De szépen gyűlnek az eltett finomságok a kamrád polcain :-)
Katalin köszi, apránként mint a hangya gyűjtögetek:-)
Megjegyzés küldése