🌼
Elkészítése: Szobahőmérsékleten mikor már lehetett nyújtani a tésztát , vékonyra kinyújtottam. Margarint a cukorral és a fahéjjal kikevertem ezzel kentem meg a tésztát . A kinyújtott tészta két hosszabb oldalát kezdtem feltekerni úgy, hogy középen találkozzon a két henger. Fóliába tettem és 20' mélyhűtőbe pakoltam. Ezután kb. 1 cm széles darabokat vágtam amit sütőpapírral bélelt tepsibe tettem. Előmelegített sütőben 200 C fokon sütöttem 20' sütöttem.
Jó étvágyat kívánok !
4 megjegyzés:
Fahéjas mindig jöhet, egyszerű és szuper ötlet!
teller-cake fahéj nálam is nyerő:-))Köszi!
Que ricas las palmeras voy a intentar hacerlas,abrazos.
Rosita Vargas köszönöm!
Megjegyzés küldése