🌼
Elkészítése: Mivel mirelit tészta volt hagytam hogy kiengedjen majd kinyújtottam. Olvasztott vajjal lekentem a tésztát és a porcukor és fahéj keverékével/ tettem hozzá 1 tk. házi cappuccino port is / megszórtam ezután feltekertem és kb. 3 cm nagyságú darabokra vágtam . Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam tojással lekentem és előmelegített sütőben 200 C fokon 20' sütöttem.
Porcukorral beszórtam😋
Porcukorral beszórtam😋
Jó étvágyat kívánok !
4 megjegyzés:
Nagyon guszta tekercsek, finomak lehetnek a fahéjjal. Mindig jó választás a mirelt tészta 😀
Katalin köszi, finom volt.
Fahéj, kakaó, lekvár vagy gyümölcs mindegyik jöhet nekem süteményben. Nagyon guszták lettek.
Lívia valahogy én is így vagyok vele, köszi :)
Megjegyzés küldése