Hozzávalók: 25 dkg gesztenyemassza, 1 mk. rumaroma, 2-3 dkg puha vaj, annyi darált háztartási keksz amitől összeáll a massza és formázható , 2-3 evőkanál kókuszreszelék.
🌼
Elkészítése: Mivel fagyasztott volt a gesztenyemassza szoba hőmérsékleten hagytam még kiengedett. Hozzátettem a rumaromát vajat és annyi darált kekszet amivel összegyúrás után golyókat tudtam formálni. Kókuszreszelékbe megforgattam és papír kapszlikba pakoltam.😋
Jó étvágyat kívánok !
2 megjegyzés:
Kókuszreszelék helyett én egyszer kicsit összetört müzlibe forgattam (kíváncsiságból) és úgy se volt rossz.
aranyos fodorka biztos finom volt azzal is, nekem is utólag jutott eszembe hogy csoki reszelékbe vagy színes cukorgyöngybe is forgathattam volna.
Megjegyzés küldése