.... amire most semmi feltétet nem tettem mert nekem így is nagyon ízlett !
Hozzávalók és elkészítése: A feldarabolt vegyes zöldség és a borsó is fagyasztott volt. Kevés olajat forrósítottam amibe kicsit pároltam a zöldségeket és a borsót majd felöntöttem annyi vízzel ami jól ellepte sót és őrölt borsot szórtam hozzá . Mikor puhára főtt a zöldség tűzhelyről lehúztam liszttel megszórtam kevés tejet öntöttem rá és 3 evőkanál tejfölt össze kevertem majd visszatettem a tűzhelyre ahol készre főztem. Közben apróra vágott petrezselyemzöldet szórtam bele.
Jó étvágyat kívánok !
5 megjegyzés:
Még sosem ettem finomfőzeléket, de ahogy nézem a tiédet, finom lehet 😋.
Én sokat ettem a menzákon, szerettem is, de az otthon készült sokkal finomabb. Én csak borsót, répát és karalábét teszek bele, de biztos nem árt neki a többi zöldség sem.
Katalin egyszer próbáld ki nagyon finom!
Ani a menzás annyira már nincs eszembe, de szerintem az idő előrehaladtával nagyon megváltozik még az ízlésünk is .A vegyes zöldség nekem így volt eltéve ezért tettem ezt hozzá de finom volt.
Hasonlót én is készítettem borsó, sárgarépa és kukorica volt benne. Nem mondom hogy a kedvenc főzelékem, de ehető volt.
aranyos fodorka ha lett volna kukorica azt is szívesen beletettem volna mert nagyon szeretem. Ez a változat is kedvencem és hamar elkészül.
Megjegyzés küldése