Régi újságban találtam ezt a receptet kíváncsi voltam milyen elkészítve amit köretnek ajánlanak bár én most csak így kevés zöldséggel teszteltem👌
Hozzávalók és elkészítése: 2 kisebb krumplit megpucoltam nagyobb lyukú reszelőn lereszeltem sóztam és 1 tk. zsírral összekevertem. Kevés zsírt forrósítottam amibe belekanalaztam a masszát ellapogattam, kis idő múlva mikor már gondoltam megsült sütőlapáttal alányúlva megfordítottam és a másik oldalát is készre sütöttem.(Natúr sült húshoz vagy rántott húshoz is finom lehet!)
Jó étvágyat kívánok !
7 megjegyzés:
Finom lehetett, szerintem is megállja a helyét egytálételnek is, pláne egy-két szelet paprikával, paradicsommal!
Ha ehhez egy kevés, apróra vágott hagymát is teszel, + kicsi vegetát, még finomabb lesz. Én azt a variációt próbáltam.
Katalin köszi finom volt, nekem most egy vacsora lett!
aranyos fodorka mivel ez az újságom régi/ az ára : 9,50 Ft. volt / gondoltam most csak ez alapján készítem el, de gondolom fűszerezéssel karakteresebb az íze. Ez a natúr is finom bolt.
Egyszerű és nagyszerű recept. Aranyos fodorka ötletét még annyival egészíteném ki, hogy én őrölt borsot is adnák hozzá.
Gizi köszönöm, most ezt így kipróbáltam ami így is ízlett de legközelebb lehet hogy jobban ízesítem.
Én is szoktam hasonlót készíteni. Mi tócsninak hívtuk, de nemrég recsegének láttam egy szakácskönyvben. El is készítettem.
Ani én is tócsniként ismerem, bár sok elnevezését hallottam már. Abba viszont tojást, lisztet és fűszereket is szoktam tenni. Egy nagyon régi újságban találtam ezt az elnevezést kíváncsi voltam milyen?
Megjegyzés küldése