Amit már gyerekként is nagyon szerettem és a családom is szerette és szereti. Bármilyen apró tészta jó hozzá leginkább tarhonyával, kiskockával vagy eperlevéllel készítem. Nyári szezonban finom a friss zellerlevéllel és petrezselyemzöldjével ízesítve!
Hozzávalók: amiből én készítettem: 2 db krumpli , tészta eperlevél ízlés szerinti mennyiségben, kevés olaj, fűszerek: só, őrölt bors, pirospaprika, csípős paprika, zellerzöldje, petrezselyemzöldje .
🌺
Elkészítése: Krumplit megpucoltam és apró kockákra vágtam. Kevés olajon megpirítottam a tésztát levettem a tűzhelyről fűszereztem és ráöntöttem a felkockázott krumplit . Felöntöttem vízzel sóval, zöldfűszerekkel ízesítettem és készre főztem. ( Az ilyen levesekbe kevés ételízesítőt vagy 1 db leveskockát szoktam még belefőzni)😋 Hamar elkészül és nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok !
5 megjegyzés:
Drága anyósom is így nevezte ezt a nagyon finom levest.
Egyszerű, gyors, és nem utolsó sorban olcsó, és bizonyára finom is. Vittem. Köszönöm!
Köszi Ani olyan jó olvasni hogy milyen szeretettel gondolsz mindig az anyósodra .
Örülök hogy tetszik Ircsi, sok sikert és váljon egészségedre!
Egyszerű de nagyszerű leves lehet, én még nem ettem ilyet. De ahogy nézem és olvasom, finom lehet, és gyorsan kész.
Megjegyzés küldése