Hozzávalók:1 db alma, 10 dkg. liszt, 2 dl tej, 5 dkg. porcukor, 1 tojás, kevés citromlé, 1/2 teáskanál sütőpor, 1/2 mokkáskanál őrölt fahéj, csipet só, olaj a sütéshez.
Elkészítése: Az almát megmostam csumáját eltávolítottam és lereszeltem majd egy kevés citromlevet öntöttem rá. A tojást, cukrot és a tejet összekevertem ebbe tettem bele a sütőporos lisztet, a fahéjat és az almát majd jól összekevertem. 10' -ig pihentettem majd forró olajba teáskanállal pakoltam mindkét oldalát megsütöttem.Tálaláskor narancsszörpöt tettem mellé.
Jó étvágyat!
8 megjegyzés:
Köszönöm! Ma ez lesz a nasi!!:))
EWA gyöngyös világa!: Egészségedre!
Szia! :) Ez az almapuffancs olyan lesz, mint az almás tócsi?
Kamonda: Nem ! Ez édes nagyon finom , inkább nem tudom ismered-e a talkedlit? ahhoz hasonlít!
Éva! Nem igazán ismerem, de képről ítélve tényleg nem olyan, mint a tócsi. Kis vagy nagylyukú reszelőn kell lereszelni?
kamonda:Nagylyukú reszelőn csináljad!Vagy még tudod mihez tudom hasonlítani? mint az amerikai palacsinta!
Igen-igen..:) Tényleg arra hasonlít, csak nem mertem mondani. :) Köszi a segítséget! :)
kamonda: Nyugodtan kérdezzél, örülök ha segíthetek ! Ha megcsinálod üzenjél már hogy ízlett-e ?
Megjegyzés küldése