Elkészítése: A megmaradt sült kolbászt kiszedtem a zsírból és a vöröshagymát megtisztítás után kockára vágtam és a zsírban megpirítottam. Rátettem 2 evőkanál lecsót/ az elmúlt évben eltett lecsóból/ ,pirospaprikát, őrőlt borsot, csípős paprikát szórtam bele és hozzá tettem a kockára fölvágott krumplit kevés sót majd felöntöttem annyi vízzel hogy jól ellepje. Mikor már kezdett puhulni a krumpli akkor szórtam bele az előzőleg kicsit megpirított tarhonyát. Kevés ideig főztem még majd letakarva félre húztam . A párában megpuhul a tarhonya is. Ezután tettem hozzá a kolbászt hiszen az már megvolt sülve.
Vegyes savanyúsággal nagyon finom volt!
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Igen! Tarhonyával imádom én is! :))) Szeretnék gratulálni a díjaidhoz, Veled örülök nekik!!!!!
RaMary: Köszönöm!
De jó ötletet adtál! Jövö héten biztos rajta lesz az itthon menün!
Bors and Pepper:Nagyon finom így tarhonyával!
Finom és laktató étel.
Megjegyzés küldése