Hozzávalók: jelen esetben: 2 db csirkecomb, 2-3 db vöröshagyma 1 cikk fokhagyma, zsír, fűszerek: őrölt bors, majoránna, kakukkfű, bazsalikom, kevés csípős paprika, só. Krumpli-margarin-tej.
Elkészítése: A combokat megtisztítottam ketté vágtam . Megforrósítottam a zsírt az edényben és beletettem a húst mindkét oldalát kicsit sütöttem majd rápakoltam az előzőleg megtisztított és felkarikázott hagymát és fokhagymát rászórtam a fűszereket felöntöttem kevés vízzel és lefedve puhára pároltam. Ezután a fedőt levéve tovább sütöttem. Nagyon finom a megpirult hagyma is benne ez adja a szaftot a krumplira!
A krumplit szokásos módon sós vízben megfőztem, leszűrtem ,összetörtem margarinnal és tejjel jól kikavartam.
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Imádom, naponta megenném! :)
Én is, Én is, Én is!! :)))
Barbi: Egy kicsit azért unalmas lenne, de szeretem én is !
Gabriella: Látom te is szereted!
Unalmas vagy sem? tény, hogy megunhatatlan!
Vicuska: A jót nem lehet megunni!!
Megjegyzés küldése