Elkészítése: A zöldségeket megpucoltam felkarikáztam. Edénybe téve annyi vizet öntöttem rá hogy jól ellepje, majd bele tettem a babérlevelet és az ételízesítőt. Addig főztem még teljesen puha lett, ekkor a levével együtt leturmixoltam, de villával is összelehetett volna törni. A tejfölben elkevertem a lisztet majd bele tettem a mustárt kevés őrölt borsot jól elkevertem és ezzel sűrítettem be az összezúzott zöldséget. Tésztát hagyományos módon kifőztem és tányérba téve szósszal meglocsoltam. Nagyon finom volt!
Jó étvágyat!
10 megjegyzés:
Hm....csak nyelek.....annyira éhes vagyok! És ma nem is megyek haza délben!
Finom lehet, annyira szeretjük a vadast, az ízét, én is megéheztem :)
Nagymamis: Majd megcsinálod estére, csak addig bírjad valahogy!:-))
Vicuska: Nagyon finom! Vadast nem szoktam sűrűn készíteni de ezt így tésztával biztos hogy máskor is elkészítem.
Igaz már késő van, de azért jöhetne egy tányérkával. A vadas szaftját imádom, nagyon jó ebédötlet.
Én is imádom a vadast, a családban csak én. Viszem a receptet és megcsinálom magamnak!! Köszi :)!!
Nekem vadhússal nem jött be a vadas, de így tésztával, lehet ízlene:)
Ilyet én is szoktam magamnak főzni, imádom!
Gizi:Még egy kicsit tudnék is küldeni!
Maria: Azt mondanom sem kell hogy ezt a tésztát is csak én ettem pedig nagyon finom!
Kati: Próbáld egyszer ki mert nagyon finom!
marisz57: Köszi!
Hmm egy kis hús nélküli finomság!
Lilla: Igen ez olyan tészta!
Megjegyzés küldése