💢
Elkészítése: A húst apró kockákra . Megpucoltam a zöldséget amit karikára vágtam, a hagymát apró kockákra. Felforrósítottam a zsírt amibe tettem a vöröshagymát kicsit dinszteltem majd hozzá tettem kevés lecsót megfűszereztem és a húst is hozzátéve kevés vízzel hagytam főni. Kis idő után tettem hozzá a felkarikázott zöldségeket és felöntöttem kb. 1,5 l vízzel.Mikor már a zöldséggel is kezdett főni akkor tettem hozzá a felkockázott krumplit és az egészet készre főztem. Külön szoktam tésztát kifőzni hozzá , most kis kockát ! Nagyon finom laktató leves!
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Az egyik legfinomabb leves, bár én nagyon ritkán főzök. Mi úgy szeretjük, ha sűrűbb, olyan, mint egy ragu. Tésztával még sosem ettem, csak bablevest, de biztos finom. Szép hétvégét kívánok:)
Finom, nagyon szeretjük!
trollanyu: Szoktam én is sűrűbben csinálni de azt már gulyásnak hívjuk. Köszönöm! Nektek is kellemes pihenést a hétvégére!
HajniZoli: Örülök hogy Ti is kedvelitek!
Amilyen éhes vagyok, ez a leveske most nagyon jól esne, egyébként is kedvencem. :P
Gabriella: Most mással kell beérned sajnos, de annak örülök hogy Te is szereted!
Megjegyzés küldése