🐓
Elkészítése: Megtisztítottam a krumplit hagymát és a sárgarépát. A krumplit és hagymát hasábra vágtam a sárgarépát keskeny csíkokra. Egy jénait olajjal kikentem abba tettem először a krumplit majd a répát és végül a hagymát borsoztam sóztam majd a csirkecombokat amit előtte bekentem a fűszerkeverékkel rápakoltam . Fóliával letakartam és a sütőbe tettem 250 fokon kb. 50' . Ekkor óvatosan a fóliát levettem a mézet és mustárt összekevertem és ezzel kentem meg a húsok tetejét és még 15' visszatettem sülni, ekkor pirult meg. Nagyon finom ízletes volt ! 😋
Jó étvágyat kívánok!
5 megjegyzés:
De szép pirosra sültek a combok! A mézes-mustáros pácban sültet gyanakodva kóstoltam meg, jó régen, aztán egyik kedvencünk lett.
Csuda jól néz ki, finom lehetett!!
Nagyon jó kis tartalmas étel, igazán fincsi lehet a husi és a köret is! :)
Finom lehetett, nagyon jól néz ki!
Gerdi: Eddig én is talán egyszer próbáltam ki.Férjuram annyira nem szereti ha kísérletezek, így akkor kavartam össze a mézet és mustárt mikor nem látta. Érdekes módon ízlett neki de nem tudja hogy csináltam! Ilyen cseles voltam .
Maria: Köszi! Akkor jutott eszembe ez a recept mert már régen lementettem, mikor megláttam nálad azt a finomságot!
hankka:Köszi, igen nagyon finom volt!
Katalin: Köszi finom volt!
Megjegyzés küldése