Hozzávalók:(mennyiséget feleztem azt írom le): kisebb zellergumó, 6 dkg reszelt sajt, 1 db tojás, 2 evőkanál tej, 2 evőkanál liszt, összevágott metélőhagyma, őrölt bors, só.
🌸
Elkészítése: Zellert megtisztítottam és lereszeltem hozzátettem a sajtot és a többi hozzávalóval együtt összekevertem. 10' pihentettem majd olajat forrósítottam amibe kanál segítségével adagoltam a masszából kicsit ellapítottam és mindkét oldalát megsütöttem. Papírtörlőre szedtem ki 2-3 evőkanál tejfölbe tettem fél gerezd lereszelt fokhagymát összekevertem és ebből mártogattam a kisült ropogóshoz! Nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok !
4 megjegyzés:
Ez tényleg csak finom lehet!
Pont ma néztem az Aldiban zellert, de aztán mégse vettem.. pedig ezt jó lenne kipróbálni! A rántott zellert nagyon szereti a család és biztos vagyok benne, hogy ez a zellerrpogós is fincsi lehet!
Kipróbálom paleósítva.
Katalin valóban nagyon finom!
Timi emlékezetem szerint már voltál így egyszer valami mással is . Majd veszel és kipróbálod legközelebb mert nagyon finom!
ancsapancsa kíváncsi vagyok milyen lesz? Egészségedre!
Megjegyzés küldése