Hozzávalók: 25 dkg gesztenyemassza, 2 dl tejszín, babapiskóta, tejes cappuccino.
Elkészítése: Gesztenyemasszát krumplinyomón átnyomtam/keveset félretettem/ majd a tejszínhabot felvertem és összekevertem a gesztenyével pici rumaromát tettem hozzá. Tálat folpackkal kibéleltem úgy hogy az oldalán is legyen majd ezután a babapiskóta darabokkal raktam ki az edény alját és körben(mivel alacsony edényem van így körben fél darabkákat tettem) amit előzőleg cappuccinoba mártottam. Ezután a tejszínes -gesztenyés krémet kentem rá amit piskótával borítottam be . Ráhajtottam a fóliát egy nehezebb tányérral fedtem be és hűtőbe pakoltam. Másnap tányérra borítottam a tálat fóliát levettem a tetejét tejszínnel és gesztenyével díszítettem. Nagyon finom! (Az alapanyagokhoz semmi + cukrot nem tettem!)
Kellemes falatozást!
forrás:innen (hogy miért ez az elnevezése hiszen puding nincs is benne? sajnos ezt nem tudom :)/ Kevesebb mennyiségből készült nálam!/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése