Hozzávalók: 25 dkg gesztenyemassza, 20 dkg darált háztartási keksz, 10 dkg étcsokoládé, 1,5 dl habtejszín, kevés rumaroma, szórásra : kókuszreszelék, kakaó -fahéj keverék.
🌸
Elkészítése: Darált kekszhez tettem a már puha gesztenyemasszát kicsit összemorzsoltam. A habtejszínt feltettem melegedni és beletördeltem a csokoládét közben kevertem mindaddig még a csoki elolvadt ekkor levettem a tűzhelyről és a kekszes masszába öntöttem előbb fakanállal majd kezemmel összegyúrtam. Kis gombócokat formáltam amit kókuszreszelékbe ill. a kakaó és őrölt fahéj keverékébe forgattam és kis papír kapszlikba tettem. Nagyon finom!(Legközelebb csak kókuszreszelékes készül , mivel az fogyott el leghamarabb:-))
Jó étvágyat kívánok !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése