Elkészítése:A hús bekenéséhez valókat jól összekevertem. A húst feldarabolás után ezzel a fűszerkeverékkel jól bekentem sütés előtt 1 órával. A húst sütőzsákba tettem .Előmelegített sütőben 200 fokon 50' alatt puhára sült.
Jó étvágyat!
13 megjegyzés:
Ezt nagyon szeretjük, puha,omlós szokott lenni. Gusztára sikeredett neked is.
Nagyon finom, tartalmas ebédetek volt.
Férjem nagy oldalasrajongó, eltüntetné egykettőre a tányér tartalmát:-) Ezt a jó kis fűszeres pácot bármilyen husihoz el tudom képzelni.
Nagyon guszta lett az ételed, Éva!
És a kép is hangulatos!:)
Ez nagyon finom lehetett!
Nagyon jólnéz ki:) A fűszerezése is finom, meg a tarja jó szaftos hús, nem szárad ki:)
Szinte megszólal......gyere harapj belém! Éva nagyon ügyes vagy!
Aleda: Köszi!
judit60: Köszi finom volt!
Gerdi: Mi is nagyon szeretjük az oldalast akár ilyen formában akár zsírral lesütve finom!
Roza: Köszi!
trollanyu: Köszi! Oldalas volt, de az sem száraz!
Nagymamis: Azért egy kis kenyeret egyél hozzá!:-)) Köszi!
Évuska, nagyon szeretem az oldalast, sütőzacskóban sütve ki fogom próbálni én is.
Nagyon guszta már megint.
Jesszus, már csak 31 nap! ;)))
Nagyon guszta, és finom lehet ezzel a fűszerezéssel. Még soha nem sütöttem oldalast sütőzacskóba, de nagyon tetszik az ötlet.:)
Nyammi nagyon finom
Vicuska: Próbáld ki nagyon finom !
Petra: Köszi ! Milyen jó hogy benézel, látod!
Gizi: Köszi! Próbáld ki !
Bianka: Köszi!
Megjegyzés küldése