Hozzávalók: kis fej édes káposzta, krumpli, fasírthoz: a szokásos hozzávalók.
Elkészítése: A párolt káposztát és a fasírtot a szokásos módon elkészítettem. Ami újdonság az most a krumpli sütése volt. Megpucoltam a krumplit jelen esetben felkockáztam majd bele tettem abba az edénybe amiben szoktam sütni és felöntöttem annyi olajjal ami ellepte és még hozzá öntöttem 1 dl vizet. Nem kell semmit tenni vele kavarni sem. Lassan sistereg magának majd amikor hallottam hogy kezd sűlni akkor tettem bele 2 cikk fokhagymát és addig sütöttem tovább még ilyen szép színe lett. Akkor kiszedtem és kicsit sóztam.
Jó étvágyat!
9 megjegyzés:
Látványosan finom!
Ideje már nekem is kipróbálnom, ezt a finom sült krumplit. Finom ebédetek volt.
Már készülök karácsonyra ezzel a fajta sült krumplival:) Nagyon guszta:)
Vicuska: Köszi!
Petra: Meglátod milyen finom! Köszi!
trollanyu: Nagyon jól teszed hogy megcsinálod! Köszi!
Kezdesz kiváncsivá tenni engem is ezzel a Tea-féle kruplival:)
Akkor ki is próbálom :D
Kati: Egyszer legalább próbáld ki nagyon finom!
Panna: Meglátod mennyire finom!
Azt hiszem lassan "végigmérgezem" a blogokat ezzel a krumpival. Ha így haladunk tovább, feltűnik egyszer a kisvendéklőkben - vannak még olyanok? -, mint Tea krumplija. Na és akkor bevonulok a gasztro történelembe, még ha csak egy vánnyadt kolompérral is!:DDD Különben örülök, ha ízlett! Szép is, piros is.))Ja, és próbáljátok ki egyszer szaftosabb dolgokhoz, mint a brassói vagy a natúr gombás hús, majd meglátjátok..)))
Tea: Nagyon finom ! Nem is rossz ötlet majd brassóihoz is kipróbálom!
Megjegyzés küldése