Elkészítése: A krumplit megpucoltam és félbevágtam azután közepét kiskanállal kiszedtem üreget csináltam bele. Elkészítettem a töltött húshoz használt tölteléket és ezzel töltöttem meg a krumplit. Jénai tálat margarinnal kikentem a krumpli forgácsokat beleszórtam és arra pakoltam rá a megtöltött krumplikat. A töltelék tetejére margarin darabkát tettem. Előmelegített sütőben 220 fokon 3/4 órát sütöttem. Mikor kivettem a sütőből tányérra tettem és sajtot reszeltem rá és kevés csípős paprikával ízesítettem.
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Hm, finom lehet. Milyen jó lenne most ebédre. :)
Finom és mégis egyszerű étel!!!
Jó kis böjti étel, finom! :)
Okki köszi!
Vicuska én úgy mondanám hogy egyszerű és mégis finom!Köszi!
Hankka néha az ilyen böjtit jobban megeszem mint akármilyen fölvágottat!
Szóval Kati módra, akkor ez nekem való:)
Megjegyzés küldése