Hozzávalók: 25 dkg bolti leveles tészta, 1/2 cs. házi krémes/ krémpor, 4 dl tej.
Elkészítése: Leveles tésztát két lapba kinyújtottam megszurkáltam villával és sütőpapírra téve aranybarnára sütöttem. Mikor már kihűlt akkor az egyik lapot felkockáztam. Tálcára pakoltam a sima lapot amire rákanalaztam az előzőleg (edénybe öntött krémpor és tej keverékét amit kemény habbá felvertem). Kb. 1/2 dl tejszínt felvertem ezt a krémre simítottam majd a felkockázott lapokat a tetejére pakoltam. Hűtőbe pihentettem ezután vágtam fel /8 db lett/ és kóstoltuk meg ! Nagyon finom !
Ui:Próbáltam kiszámolni hogy mennyivel olcsóbb így elkészítve? Sokkal!!
Megkínálhatlak?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése