Hozzávalók:
18 db babapiskóta
2 ek. baracklekvár
3 ek.mogyorókrém
rumaroma
1 dl habtejszín
Elkészítése: Házilag elkészítettem a natúr krémsajtot /most csupán 2 dl tejfölből/ amit összekevertem a mogyorókrémmel .Tejszínt felvertem habnak .Baracklekvárhoz 3 ek vizet pár csepp rumaromát tettem és jól összekevertem majd a babapiskótát darabonként belemártottam és egy üvegtál aljába raktam egymás mellé. Ezután megkentem a mogyorókrémmel aminek a tetejére ismét piskótát tettem erre kanalaztam a tejszínt majd ismét piskótát raktam és bevontam a maradék mogyorókrémmel amire kókuszreszeléket szórtam. Hűtőbe tettem és másnap előbb hosszában vágtam végig majd keresztben szeleteltem .
Nagyon finom!
Ui: Natúr krémsajtot célszerű 1-2 nappal előkészíteni mielőtt felhasználjuk. Az itt felsorolt hozzávalók egy 10x20 cm nagyságú tálban készültek !
Nagyon finom!
Ui: Natúr krémsajtot célszerű 1-2 nappal előkészíteni mielőtt felhasználjuk. Az itt felsorolt hozzávalók egy 10x20 cm nagyságú tálban készültek !
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
Hűha, ütős desszert kitűnő ízekkel. :-)
teller-cake köszi , nagyon finom volt!
Aztaaaaaa!!!❤️❤️❤️❤️❤️
Emőke köszi látom tetszik:-))
Megjegyzés küldése