🌼
Elkészítése: Tésztához a tojást a cukorral géppel jól kikevertem Belecsurgattam az olajat és a vizet is, ezután a sütőporos kakaós lisztet adagoltam hozzá ekkor már csak fakanállal kevertem jól össze. 18x27 cm tepsibe/ amit sütőpapírral béleltem ki/ öntöttem és előmelegített sütőben 180 C fokon kb. 15' sütöttem. Hagytam kihűlni közben elkészítettem a krémet. Pudingot a cukorral kikevertem és a szokásos módon tejjel megfőztem kicsit kevertem hagytam ezt is kihűlni. A margarint habosra kevertem és apránként tettem hozzá a már kihűlt pudingot. Ezt a krémet kentem a tésztára és a lecsepegtetett meggybefőttel kiraktam majd hűtőbe pakoltam. A zselét elkészítettem a leírásnak megfelelően és langyos állapotában a sütemény tetejére öntöttem majd vissza a hűtőbe.
Ui: Cukor használatát nem vittem túlzásba de így is nagyon finom lett!
Jó étvágyat !
1 megjegyzés:
De guszta, hamarosan itt lesz az eperszezon, avval is el tudom képzelni :-) de meggyel is nagyon finom lehet!
Megjegyzés küldése