Elkészítése: Kelkáposztát megmossuk jól, földaraboljuk feltesszük főni annyi vízzel hogy jól ellepje. Sót és köménymagot teszünk a vízbe. Mikor már kicsit főtt a káposzta akkor tesszük bele a felkockázott krumplit és együtt főzzük. Mikor már puha a krumpli is rántást készítünk amit ráöntünk és készre főzzük.
📌 Akár pörkölt, sült kolbász, vagy fasírt a feltét mindenhogyan finom !
Jó étvágyat!
9 megjegyzés:
Mindenhogyan finom, szeretem :)
Fincsi még magában is:) Na persze a békesség kedvéért inkább adok hozzá húst:)
De rég ettem, nagyon finom
Vicuska:Most már én is szeretem. Volt olyan időszak mikor nem ettem !
trollanyu:Valóban magában is jó, de azért jó a feltét rá ha van!
Bianka: Akkor most itt az ideje!
Még sosem ettem, de finom lehet.
Isteni finom! Ahogy nagyanyám főzte, még az is megette, aki utálta!:)
Fokhagymát nem szoktál beletenni? Próbáld ki! Én fasírttal tálalom, különben nem eszik meg a gyerekek... Az unokáknak ki sem ejtem a nevét, csak nyuszifőzeléknek hívjuk, akkor megeszik!:)))
Kati: Próbáld ki majd meglátod hogy milyen?
Tiffanylda: Néha teszek bele, de most pörkölt volt hozzá!Ötletesen adagolod az unokáknak!:-))
Épp most lettem kész vele:)
Bárány: Üdvözöllek! Várjál még kihűl aztán egészségedre!
Megjegyzés küldése