2012. május 26., szombat

Spagettivel sült tojáslepény

Ezt a finomságot a Blogkóstoló  3.forduló játékára készítettem el. Nekem  Illéskrisz Konyhája jutott amiből igen nehéz volt kiválasztanom  egyet  amit most  elkészítettem  és így meg is kóstolhattam !
                                                                               
Hozzávalók: 4 db. tojás, 1 bögrényi összetört  spagetti, 1 fej vöröshagyma, 1 ujjnyi füstölt szalonna, paradicsom, só, bors, bazsalikom, metélőhagyma.
Elkészítése:  a szalonnát apró kockákra vágtam kisütöttem majd rászórtam a felvágott vöröshagymát  dinszteltem majd  ráborítottam az előzőleg kifőzött spagettit is sütöttem kicsit. Apró paradicsomot felvágtam    amit vágott részükkel lefelé a tészta alá tettem . A tojásokat  egy külön tálba felütöttem  sót, borsot , felaprított  bazsalikomot,  metélőhagymát tettem hozzá  összekevertem és az egészet ráöntöttem a tésztára. Óvatosan az egészet megfordítottam hogy a másik oldala is egyben megsüljön.( Na ezzel a művelettel volt egy kis" problémám" megdolgoztam vele mire áttudtam fordítani mert nagyon szerettem volna hogy egyben maradjon,  mondjuk rá hogy egyben maradt, de az íze nagyon finom volt!)
Jó étvágyat!

8 megjegyzés:

Seffer Lilla írta...

Hmm, ez nagyon ínycsiklandó!

Erika írta...

Nekem is nagyon tetszik, jó receptet választottál!:)

trollanyu írta...

Nagyon finom lehet ez akár vacsira, ebédre, kiadós reggelire. Nagyon jó választás volt:)

Éva írta...

Lilla: Nekem nagyon ízlett!
Erika: Lett volna ott nagyon sok még amit szívesen kipróbáltam volna, de most ezt csináltam.Fincsi!
trollanyu: Ha láttad volna, először a férjuram azt kérdezte hogy és ő mit fog enni? A végén olyan jó ízűen falatozta ,így ketten ettük meg! Finom laktató!

marisz57 írta...

Finom lehetett, nagyon gusztusos!

Névtelen írta...

Ezzel a recepttel én is szemezek egy ideje, most még jobban megjött hozzá a kedvem!:)

Éva írta...

marisz57: Nagyon finom ! Köszi!
Flóra: Ne halogassad csináld meg finom! Egy kicsit bénáztam a megfordításnál ezért picit lepirult, de az ízén semmit nem változtatott sőt finom volt a pirultja is.

Panna írta...

Már el is kezdődött a játék? Jobb lesz ha utánajárok :) Guszta ám a tésztád :)