Hozzávalók: 3 db burgonya, 2 db tojás, só, őrölt bors, tejföl, kevés paradicsompüré vagy kecsap, margarin.
Elkészítése: Héjában megfőztem a burgonyát a tojást pedig keményre. A burgonyát megpucoltam és ketté vágtam hosszában belsejét kikapartam. A megpucolt tojásokat és a kikapart burgonya darabokat összetörtem villával majd ízesítettem sóval, borssal tettem hozzá 1 tk. kecsapot és 2 evőkanál tejfölt és az egészet jól összekevertem. Margarinnal kikentem egy jénait a burgonyákba belekanalaztam púposan az összekevert tölteléknek valót így raktam be és még egy kanállal minden burgonya tetejére tettem tejfölt és egy kis darabka margarint. Előmelegített sütőben kevés ideig kb. 15' hagytam kicsit sülni, majd zöldségekkel díszítettem. / A kellékeket természetesen megettük:)) /
10 megjegyzés:
Nagyon tetszik,szeretjük a krumplit is a tojást is,ki lesz próbálva:))
Nagyon szépen tálaltad :)
Sokszor nem tudom kitalálni, mi is legyen a vacsora. Ez is egy gyors, egyszerű, mégis finom étel, nagyon tetszik! :)
Jámborné Budai Mónika: Remélem ízlik majd nektek is !
Katalin: Köszi!
De jó, olyan mintha egy bajszos arc lenne, száj nélkül...:) Nagyon ötletes vacsi...:)
Este elkészítettem vacsorára,nagy sikere volt. Máskor is elfogom készíteni,annyira finom volt és gyorsan meg van.
Még egyszer köszi a receptet:))
De jó ez a kép! Olyan mint egy bajuszos gülü szemű valaki :)
hankka:Örülök hogy adhattam tippet neked!
Lilla: Valóban olyan mikor odapakoltam a zöldséget akkor vettem észre !
Jámborné Budai Mónika: Örülök hogy ízlett.
Panna: Most már eltünt a gülü szemű a tányéromról!
Nagyon mókás a tálalás, de szép!!! És én szeretem a töltött burgonyát.
tücsi: Köszi!
Megjegyzés küldése