2013. július 16., kedd

Blogjátékom margójára!

Nagyon szeretek játszani közel 3 év alatt  legalább 6 játékot indítottam, de még így nem jártam! Nagy izgalomban vagyok mikor kitalálom a játék témáját majd  a kiírást megcsinálom és várom  a jelentkezéseket. Mikor már külditek a játékhoz a linkeket és fotókat  örömmel  foglalkozom vele folyamatosan  írom egy bejegyzésbe hogy mikor letelik a határidő akkor már mielőbb tudjam írni az összefoglalót. Öröm számomra mikor  válogatok hogy mit is vegyek az ajándékcsomagba.  Ekkor érzem hogy milyen öröm nemcsak kapni , de adni is!  A sorsolás is  számomra izgalom hisz minden jelentkezőt ismerek és  jó érzés megajándékozni bármelyikőtöket. A sorsolás viszont eldönti hogy végül kinek is adom és elképzelem  azt hogy milyen örömet szerzek  majd! Ez viszont most nem jött össze!  Bori azóta sem jelentkezett , írtam blogjára/ mivel nem követőm/ gondoltam nem látja hogy elkészült az összefoglaló és Ő a szerencsés! Írtam neki levelet de arra sem reagált eddig. Úgy döntöttem  amit neki megírtam hogy szerda estig várok , ha nem jelentkezik akkor sorsolok újból! Kicsit csalódott vagyok , de kedvemet nem vette el  a játéktól ! Sőt  már azon gondolkodom hogy rövidesen egy  nagyobb  statisztikai számhoz ér a blogom és akkor ismét jövök játékkal!
                                                                             

7 megjegyzés:

Marti M írta...

Arra gondoltál, hogy lehet szabadságon van és vakációzik valahol? Ilyenkor az emberek nem blogolnak.

Kati írta...

Sajnálom:)

Okki írta...

Éva, szerintem ne szomorkodj, hogy a nyertes még nem jelentkezett. Lehet, hogy nyaral valahol és nincs net közelben, vagy csak egyszerűen nincs ideje gép elé ülni. Amint lesz lehetősége, biztos jelentkezik, ellenkező esetben pedig újra sorsolsz és kész. :)

Böbe írta...

Én is amondó vagyok,hogy ne szomorkodj! Szerintem nyaralni van a nyertes,mihelyt lehetősége lesz rá, egyből kap a nyereményért. Ha nem, akkor sorsolsz újra.:))

Márti írta...

Én meg, hiába igyekeztem, nem tudtam játszani :( nem baj, legközelebb! Gratulálok a nyertesnek, majd csak jelentkezik.

HajniZoli írta...

Adj még egy kis időt neki. Szerintem úgy járt mint én. Addig nyaraltam, hogy lemaradtam a blogkóstoló bejelentkezéséről. Nagyon sajnálom. Szerintem nyaral Ő is.

Éva írta...

Köszönöm hogy velem éreztek. Örültem mikor tegnap jelentkezett és valóban nektek volt igazatok nyaralni volt. Bori örült én pedig megnyugodtam.
Márti sajnálom hogy nem jöttél de gondoltam elfoglalt vagy és azért!