2015. január 31., szombat

Rakott puding/ sütés nélküli édesség

                                                                                      
Hozzávalók:  5 dl tej, 1 cs. vaníliapuding, 5 dkg. cukor, babapiskóta, 15 dkg. gesztenyemassza,  5 dkg. mazsola, 5 dkg. vaj/margarin, rumaroma. Tetejére tejszínhab.
Elkészítése: A pudingot a szokásos módon elkészítettem hagytam kicsit hűlni. Közben a gesztenyemasszát a margarinnal kikevertem 2 evőkanál pudingot is kevertem hozzá. A mazsolát beáztattam rumaromával ízesített vízbe majd lecsurgattam. Üvegtálba öntöttem a puding felét majd rápakoltam egy sor babapiskótát, erre  kentem  a gesztenyemasszát  majd rászórtam a mazsolát amire még egy sor babapiskótát pakoltam és végül a maradék pudingot  kanalaztam  rá és hűtőbe tettem. Másnap felvert tejszínhabot tettem a tetejére   kicsit díszítettem és fahéjjal ízesítettem. Nem sokáig tudtam várni vele hogy megkóstoljam!:-))Fi-i-i-i-nom!!!
                                                                          

5 megjegyzés:

teller-cake írta...

Nagyon jól hangzik, ügyesen dekoráltad! :-)

Timi írta...

Szinte érzem a fenséges ízt a számban..:O)))
Ezt ki kell próbálnom nekem is!!!
Köszönöm az ötletet!♥

Nea írta...

Ez nagyon ott van és ráadásul gesztenyés. Imádni való desszert!

Csigabige írta...

Egyszerű és nagyszerű finomság! Nálam az ilyen mindig nyerő! :)

Éva írta...

teller-cake köszi!
Timi örülök hogy tetszik remélem a család tetszését is megnyeri!Egészségetekre!
Nea köszönöm!
Csigabige örülök hogy tetszik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...