2015. szeptember 16., szerda

Padlizsánkrém házilag

                                                                                

Hozzávalók:
2 kisebb padlizsán
1 fej lila hagyma
3 gerezd fokhagyma
só,őrölt bors
majonéz
*
Elkészítése:Félbevágtam a padlizsánokat és 180 fokos sütőben 50' sütöttem. Közben  a lila hagymát apróra felvágtam a fokhagymát tisztítás után lereszeltem. Mikor megsült a padlizsán  kicsit kihűlt akkor műanyag kanállal belsejét kikapartam és hozzátettem a hagymákat , fűszereket és a majonézt majd az egészet jól kikevertem és hűtőbe pakoltam ./Fűszerek és majonéz ízlés szerinti mennyiségben!/
Másnap  vacsorára  pirítósra kenve ettük,  nagyon finom volt!
Jó étvágyat !

4 megjegyzés:

Mamka írta...

Nagyon finoman hangzik!!!!!Köszönöm!

Vicuska írta...

Finom bizony!!!

Éva írta...

Mamka egészségetekre!
Vicuska köszi!

Okki írta...

Kedvenc kencém, csak én nem teszek bele fokhagymát. Nagyon finom! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...