2016. július 24., vasárnap

Csokitorta

Eddig készített  tortáimhoz  használt  krémek mellé most kipróbáltam  Szofi  krémjét  is mert nagyon finomnak láttam a recept alapján és én eddig még ilyet nem csináltam. Egész kicsit változtattam rajta !
                                                                              

Hozzávalók:
/18 cm átm.forma/
csokikrém:
2 dl habtejszín
10 dkg étcsokoládé
3 evőkanál mogyorókrém
2 dl tejfölből készült házi natúr krémsajt
*
Elkészítése: Megsütöttem a piskótát  mikor kihűlt ketté vágtam.  Krémhez. habtejszínt felforrósítottam/ nem főzni csupán melegíteni/ és edénybe tördelt csokoládéra öntöttem  kevergettem hogy a csoki olvadjon el , majd hozzá kevertem a mogyorókrémet  majd  belekevertem a natúr krémsajtot  ami után géppel felvertem habnak  és hűtőbe tettem .  Ezzel a krémmel kentem meg a szétvágott piskótát majd a külső részét  a tetejével együtt Kis időre hűtőbe tettem és végül díszítettem krémmel és ribizliszemekkel .Nagyon finom mindenkinek ízlett ! A krémet  érdemes volt kipróbálnom!
Családunk ünnepeltjeinek kívánunk  sok-sok boldog együtt eltöltött éveket!

2 megjegyzés:

Katalin írta...

Finom lehetett az új krémed!

Éva írta...

Katalin valóban nagyon finom volt a gyerekek is dicsérték!