2017. március 5., vasárnap

Bounty kehely

                                                                                  

Hozzávalók(2 adaghoz): 2,5 evőkanál kókuszreszelék, 2 dl tej, 1/2 dl főzőtejszín, 1 evőkanál cukor, 1 mk. vaníliaaroma, 2,5 evőkanál búzadara, 2,5 dkg étcsokoládé, 1 teáskanál víz, csipet só, 2,5 dkg durvára tört pirított dió.
Elkészítése: Tejet és a tejszínt főzni kezdtem a kókuszreszelékkel, a cukorral és vaníliával. Forrás után hozzátettem a búzadarát  megkevertem tűzhelyről levettem  és lefedve pihentettem pár percig. Megolvasztottam a csokit (gőz fölött) levettem és hozzátettem a vizet elkevertem. A kókuszos krémet szétosztottam két pohárba majd a csokoládét elterítettem a tetején. Néhány  pirított diót összetörtem és rászórtam a  csokira majd hűtőbe pakoltam.
forrás: napilapból
Jó kanalazgatást!

2 megjegyzés:

Málna konyhája írta...

áááá, ez igen jól néz ki )))

Éva írta...

Málna konyhája örülök hogy tetszik, köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...