2010. november 6., szombat

Tippek

Azt már az előzőekben megírtam, hogy szeretek a mélyhűtőbe  zöldségeket, petrezselymet zellert  tárolni amit  bármikor csak kiveszem és  használhatom.

- Még van amit itt tárolok az pedig az élesztő. Az 5 dkg. élesztőt feldarabolom 1 dkg.  csomagolásba alufóliába teszem  és ha kell  előtte 1 órával kiveszem a hűtőből  és használhatom.
- A citromhéját  szintén itt tartom. Fagyott állapotban is lehet reszelni.
- Petrezselymet  most úgy is tettem el hogy nagyon apróra vágtam vizet öntöttem rá és van egy régi jégkocka tartónk és abba öntöttem bele. Így a levesbe ha kell csak egy  darab  kockát veszek ki.

Ezek a tippek csak azért jutottak most az eszembe mert pont a mai napon sütöttem egy olyan süteményt amibe kellett citromhéj és milyen jó hogy volt itthon !
                                                                           

Nincsenek megjegyzések: