2010. november 4., csütörtök

Melegszendvicskrém

                                                                                    

Hozzávalók: 2  doboz vagdalt hús( ha nagy doboz elég egy ),1 doboz májkrém, 15 dkg. füstölt reszelt  sajt , fél tubus majonéz, 2-3 ek. mustár, bors, fél pohár tejföl. 
🌸
Elkészítése: A vagdalt húst összetörtem villával, hozzá  a májkrémet jól összekevertem, majd a reszelt sajtot/a krémbe csak 10 dkg. tettem / majonézt  mustárt  borsot, tejfölt és  jól összedolgoztam / a mustár és a bors ízlés szerint használható/
Hűtőbe tettem hogy az ízek érjenek össze.
Kenyérre kentem a maradék reszelt sajtot rászórtam  és forró sütőben kb. 15' sütöttem.
Jó étvágyat kívánok !

5 megjegyzés:

Seffer Lilla írta...

Jól jönne most vacsira!

Éva írta...

Lilla: Csak pislogok a meglepetéstől hogy észrevetted ezt a receptemet. Éppen most nézegetem a régen beírtakat és véletlenül mostanra jelenítettem meg, de csak egy pillanatra utána már korrigáltam. Nagyon figyelmes vagy! Nagyon finom való igaz, de jó régen csináltam már.A blogom indulásánál még nem fotóztam és sok receptem van olyan ami még kép nélkül van.Van olyan amit úgy is hagyok!

Hankka írta...

Csodálkoztam is, hogy nincs kép, de nagyon jó kis recept, át is küldöm Csillunak, jó lesz egy estére az albérletbe vacsira! :)

batorba írta...

Szerintem is jó kis recept. Olyan sok mindent kipróbálok...aztán el is felejtem. Nagyon jónak tartom a blogodat és követöd is lettem, mert eszembe juttatod, hogy mit is lehetne fözni-késziteni a családnak.:-))) Ezt is lementettem.

Ui.: Insprációt adott amúgy ez a szendvicskrém még a "Napraforgó" töltelékéhez is+ Szerintem nagyon finom lehet abban is !:-)))

Éva írta...

hankka: Hát igen van egy pár ilyen receptem is amihez kép nincs. Nagyon finom lányodnak bízom benne hogy fog ízleni, ha elkészíti?:-))
batorba: Üdvözöllek! Örülök hogy tetszik és köszönöm kedves szavaidat!