2011. május 30., hétfő

Több szem többet lát !

Olyan kérésem volna hozzátok aki olvassa, hogy adjatok már tanácsot mit próbáljak még meg ahhoz hogy a  Link Within működjön. Egyszerűen nem értem  mit csinálok rosszul? Már többször próbáltam újra telepíteni, de csak a  cím jelenik meg. Már több blogtársamtól kértem tanácsot, amit lehetett kipróbáltam. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
 Nem tudom  hogy, az esetleg jó lenne amit egyik blogtársam mondott hogy a képeket tegyem rögtön a cím alá és csak utánna a receptet! Úgy kezdtem a blogírást hogy csak receptet írtam aztán tettem fel a képeket.Most szerintetek az  sikeresebb lenne ha  azokat amin van már kép  megcserélném  a fotót a recepttel és akkor működne ?
Segítségeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!
                                                                           
 
                                                             

11 megjegyzés:

Marti M írta...

Nem tudom mi a gond de semmiképp ne kezdj el most fotókat cserélgetni, nem az lehet a gond.

sedith írta...

Éva, tehát megvan a LinkWithin kódja, ugye? Azt hová illesztetted be?
Mert emlékeim szerint úgy kell, hogy bemész a Tervezés-be, a Blogbejegyzések-nél rákattintasz a Modul hozzáadásá-ra, oda pedig bemásolod a kapott kódot. Szerintme működnie kellene.
Fontos, hogy a blogbejegyzések sávjába tedd, és ne az oldalsávba.

Ha így csináltad eddig is, és mégsem megy, akkor nem tudom, vedd úgy, hogy nem is szóltam.:)

sedith írta...

Jaj, a képek helye pedig nem függ össze ezzel. Nincs értelme elkezdened átpakolni őket, mert nem oldja meg a problémát, csak fölöslegesen telik azzal az idő.

Éva írta...

Martinelli, sedith: köszi hogy próbáltok segíteni, képekkel nem foglalkozom most, látod sedith itt van a kép alatt de csak a cím!

Citromhab írta...

Szia!

A kódot ide másold be: Irányítópult / Tervezés / Modul hozzáadása / HTML/Java script

Elméletileg működnie kellene. Az mindegy, hogy hol helyezed el, nekem is az oldalsávban van.
Esetleg nem lehet, hogy a kód nem jó, vagy másoláskor lemaradt egy része?

sedith írta...

Éva, újraindítottad azóta a gépet? Próbáld meg, hátha ....

Éva írta...

Citromhab: fogalmam sincs mostmár mit csináljak, bármit próbálok mindig csak cím jön fel.
sedith: már többször is.

Dulmina írta...

Az utólag beillesztett képeket nem látja a LinkWithin, tök mindegy, hova teszed a bejegyzésen belül. Azt az állapotot veszi figyelembe, ahogy először közzétetted az adott bejegyzést. Nekem is van pár olyan, amibe utólag tettem vagy módosítottam a képet, de a LinkWithin azokat vagy kép nélküliként mutatja, vagy amióta az aláírásom benne van a bejegyzéssablonban képként, ott azt hozza elő hozzá, hiába tettem elé más képet (a recepthez tartozó fotót). Tehát ezentúl úgy tedd közzé a recepteket, hogy a képet is tartalmazza a bejegyzés, és akkor azokat már képpel fogja mutatni. A régiek megjelenésén sajnos már nem tudsz változtatni.

Éva írta...

Dulmina: köszi, akkor leállítom magamat mert már felpörgettem nagyon az agyamat.Akkor hagyhatom így most ahogy megjelent és ha először teszem a fotót aztán a receptet, azt már mutatni fogja idővel ? Köszike!

Kreatív konyha írta...

Kedves Éva! Pár hónapja a Link Within használatát leírtam e-mailben egyik blogtársamnak. Ha a fentiek alapján nem sikerült megcsinálnod, akkor jelezd valahogy, és leírom neked is.
üdvözlet!

Éva írta...

Kreativ konyha: jelentkezem ,még egyszer megpróbálom.