🌻
Elkészítése: Nagy fazékba belepakolom a savanyú káposzta felét arra teszem feldarabolva a húst, rá a felkarikázott vöröshagymát, fokhagymát, sót , pirospaprikát borsot erre szórom rá a gerslit majd a maradék káposztát. Ezután felöntöm bőven vízzel az edényt lefedem . Mikor már puhának érzem a gerslit ráteszem a rántást azzal is fő egy kicsit, majd ráteszem a paradicsompürét . Lekapcsolom a gázt de még azért hagyom a tűzhelyen fedővel letakarva ./ Bármilyen furcsa zsiradékot csak a rántásba kell tenni, közben kavarni sem szükséges./
Jó étvágyat kívánok !
4 megjegyzés:
Hú, ez nagyon guszta!
Szinte érzem az ízét...de jó lenne ebédre.
:)
Férjem nagyon szereti ezt az étel.Ha megmutatom neki,rögtön odatesz ,hogy készítsek neki:)
Zsófi: még van egy kicsi gyere!
Aleda: járj a kedvébe a férjednek főzd meg!
Nagyon guszta!!! Az én anyukám is így főzte annak idején, és nagyon szerettem. Most szinte érzem az ízét ahogy a képet nézem.:)
Megjegyzés küldése