2011. augusztus 26., péntek

Gyümölcsös túróhab

 
Hozzávalók:  25 dkg. tehéntúró, 20-30 dkg. bármilyen gyümölcs, 2 evőkanál porcukor, 2 dl tejszín, 1 tasak vaníliáscukor./ most szőlővel  és őszibarackkal készítettem, de bármilyen gyümölcs jó hozzá/
Elkészítése: A gyümölcsöt  megmostam, leszárítottam. A túrót villával összetörtem, 2 evőkanál tejszínnel, a porcukorral és a  vaníliáscukorral összekevertem. A többi tejszínt habbá vertem, majd beleforgattam a túróba. 5 db  üvegkehelybe darabokra vágott gyümölcsöt  raktam, majd egy sor túrókrémet, ismét gyümölcsöt  és végül  krémet tettem. A tetejét gyümölccsel díszítettem.
Jól lehűtve fogyasztható!                                                                                  

9 megjegyzés:

Zsófi írta...

Nagyon szeretem... Jól néz ki!

Petra írta...

Ez a finom desszert legalább annyira jól esne ebben a nagy melegben, mint a fagyi.:)))

Okki írta...

Nagyon jól néz ki, biztos vagyok benne, hogy nagyon finom is!

Milyen jól jönne egy kehellyel :)

Bianka írta...

Nagyon finom

trollanyu írta...

Nekem is jöhet egy kehellyel:) Nagyon guszta finomságot készítettél! Vettem ricottát, az is nagyon hasonlít a túróra, majd abból elkészítek valami hasonlót. Mi is nagyon szertjük, akár hideg van, akár meleg:)

María írta...

Hú de fincsi lehet!!

Éva írta...

Zsófi: Köszi!
Petra:Köszi! Nagyon jó az új kép, alig ismertelek meg!
Okki: Köszi! Meglátom ha marad gondolok rád!
Bianka:Köszi!
trollanyu:Ok rád is gondolok egy kehely oda! Biztosan finom lesz riccotával is bár még azt nem kóstoltam! Nem tudom, hogy miért megjegyzést nem tudtam neked mai napon küldeni pedig próbálkoztam 3x !
Maria: Köszi!

Csiperke írta...

Én is kérek egy kelyhet! Nagyon szeretem!!

Éva írta...

Csiperke: Miért nem szóltál hamarabb?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...