2012. március 21., szerda

Mákos tészta


Hozzávalók:daráltmák, porcukor,  tészta, kevés olaj.
Elkészítése: a tésztát /jelen esetben szélesmetélt amit tegnap gyúrtam/ sós vízben megfőztem, leöblítettem, majd kevés olajat melegítettem amire rátettem. Tányérokba szedve daráltmák és porcukor keverékével szórtam meg.
                                                                             

13 megjegyzés:

Mrita írta...

Jövök hozzád ebédelni, egyik kedvenc tésztám, főleg, hogy házi gyúrt tészta.

Patrícia írta...

Hűű,de guszta. Azért a tészta mégis finomlisztből igazán szép. Holnap nálunk is ez lesz, van még a szárított tésztámból.

marcsis írta...

Van még hely? Én is Nálad ebédelnék!

Petra írta...

Ez igen, kézzel gyúrt tészta. Azzal a legfinomabb. Ebéd után vagyok már, de akár most is elcsemegézném. :)))

Bianka írta...

Imádom, nem tudok betelni vele

Éva írta...

Lányok: Akkor 5 adag rendel, szétnézek van-e még ennyi és szólok jó?:))

trollanyu írta...

Örök kedvenc, nagyon gyorsan megvan és jöhet bármikor:) Nagyon ügyes vagy, hogy még házi tésztát is gyúrtál, erre nekem nagyon ritkán futja az időmből.

Márti írta...

Imádom, és már vagy ezer éve nem ettem!

Gerdi írta...

A házi tésztának nincs párja, az biztos. Nálunk dióval szeretik...

Éva írta...

trollanyu, Márti, Gerdi: örülök hogy nektek is kedvencetek, és valóban házi tésztával sokkal jobb! Az az igazság nem mindíg van kedvem és energiám gyúrni!

Vicuska írta...

Dióval is, mákkal is szeretjük!!!

Éva írta...

Vicuska: Csak mákkal szoktam csinálni mert azt szeretjük!

Éva írta...

Vicuska: Csak mákkal szoktam csinálni mert azt szeretjük!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...