Hozzávalók: 1-2 db. krumpli , zsír, tojás , só, bors, egyéb fűszer ízlés szerint./alapanyag sz.sz./
Elkészítése: Megpucolom a krumplit és felkarikázom, lábasban a zsírt felforrósítom és a felkarikázott krumplit ebbe teszem bele( annyi krumplit teszek az edénybe, hogy a lábast kitöltse) , a krumpli mindkét oldalát jól megsütöm , egy pohárban tojást felverem, megsózom teszek bele borsot és ráöntöm a krumplira, nem kell elkeverni. Mikor már összeállt a krumplival a tojás egy szélesebb késsel alányúlok és egybe megfordítom az egészet hogy a másik oldala is megsüljön. Egyben kilehet önteni a tányérra. Ezután lehet fűszerezni amivel éppen szeretjük./ Most fűszerkeveréket és csípős paprikát szórtam rá, és nyers zöldségeket tettem mellé!/
Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
Ez finom. Ha marad ki egy kis sült, vagy főtt krumplim akkor szoktam én is tojásrántottába rakni. Egyszerű, laktató étel. Szeretjük. :)
Petra: Örülök, hogy ti is szeretitek, valóban laktató és finom!
Megjegyzés küldése