2011. szeptember 24., szombat

Kicsit bosszant!

Nem olyan nagy dolog , de mégis  kicsit zavar! Nem tudom, hogy találkoztatok -e azzal a problémával az utóbbi időben,  hogy esetleg a blogon nem jól működik valami? A jövő hónapban lesz 1 éve hogy írom a blogomat, de annyi gubanc mint ami  az elmúlt 2-3 hétben volt,  eddig nem fordult elő.  Volt már olyan hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott a követőim száma, mást mutatott az első oldalon, mint az irányítópulton, nem volt látogató megjelenítve. Most a legújabb hogy délutánra lenullázódik a látogatóim száma és kezdi elölröl a számolást.  Csak a magam megnyugtatására  mondjátok már máshol is előfordul ez a probléma? Arra gondoltam esetleg nem az zavarja meg, hogy új formát akarnak adni az egész rendszernek, akkor viszont valahol jelezhetnék hogy "nyugi majd minden rendben lesz "
                                                                                 

7 megjegyzés:

Marti M írta...

Nekem is ezt csinálta, hol 55, hol 54 követő volt, és ez így változott percenként. Nem kell vele foglalkozni mert dolgoznak rajta.

Csilla írta...

Ez nálam is így van, de amikor máshoz megyek gyakran ott is feltűnik, hogy eltűnnek dolgok. Én amióta leraktam alulra a követőim számát, azóta egyszer sem tűnt el, bár lehet, hogy ennek nincs is köze hozzá. :)))
A számláló pedig többször is van, hogy nem mutat semmit.
Ne bosszankodj ezen. :)

mellissina2 írta...

Szerintem már mindenkivel előfordult.De talán lesz valaki,aki sokkal okosabbat tud mondani erről,mert hogy szakértő.

Márti írta...

Én is csak megerősíteni tudom amit az előttem szólok írtak! tehát, nyugi, ne aggódj! Én is ugyan úgy jártam el mint Csilla, alulra raktam a követőimet, igaz, az irányítópultomon teljesen más jelenik meg azóta is. A látogatóim számát nem is figyeltem, na, majd most!Reméljük helyreáll a rend.

Tiffanylda írta...

Én is pont ezt szerettem volna valakitől megkérdezni, hogy vajon hova tűnnek időnként a látogatóim ? Hol 60, hol meg nulla!:( Én sem értem, de hát meglehetősen tapasztalatlan és ügyetlen vagyok a számítógép berkeiben... Pl. a régi bejegyzéseim összes fotója eltűnt, nagyon régen és vissza sem jött!:( Ez van!

Éva írta...

Lányok: Köszönöm ! A véleményeteket elolvasva, nem az hogy megnyugodtam,de így legalább tudom hogy másnál is van probléma! Reméljük majd megoldódik!

Gizi írta...

Nálam is változik a olvasók száma időnként. Ez attól van(én így tapasztaltam), hogy vannak akik időnként elrejtik az adatlapjukat, hogy ne lehessen megnézni. Olyankor láthatatlanok lesznek.(eltűnnek az olvasók közül)

Az én problémám azt hiszem ennél nagyobb, mert az explorer-en egyszerűen nem enged a saját blogomba írni, egyszerűen letiltott!!!! Ez nagyon bosszantó számomra.:((